Az emberek sokszor a boldogságot kizzárólag a mások társaságához, egy társhozkapcsolják.


 

Az intim együttlétek a leggyakoribb céljai az emberek kapcsolatkeresésének, melynek célja a magány elől való menekülés és a boldogság keresése. A boldogság egyedül is elképzelhető, jóllehet elsőre eléggé reménytelennek hangzik. Amennyiben szingliként végzed, visszakúszik a magány, elkezded magad nem kívánatosnak, vagy ami a legrosszabb, olyannak érezni, akit senki nem szeret.

Ahhoz, hogy képes legyél szinglinként is megtalálni a boldogságot, fontos, hogy megértsd, a boldogság benned lakozik, a kulcsa egyes egyedül benned van Ez valami olyasmi, amit senki el nem vehet tőled, de nem is adhat. Ez az örök bldogság az, ami a nap bármely percáben hozzáférhető. Ez valami olyasmi, amit senki nem adhat, és senki nem vehet el tőled.

Önmagadban mettalálni a boldogságot nem jelenti azt, hogy soha nem lehet élvezni a másik fél társaságát, vagy elfogadni a szeretetet, amit egy másik ember ajándékoz nekünk. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy képes legyél kifejleszteni egy erős képességet, amellyel egyedül is képes vagy boldognak érezni magad.

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan kell hatékonyan megtalálni a boldogságot, megkell értenünk, mit jelent valójában szeretni.

Szerelmesnek lenni csodálatos érzés, különösen a kapcsolat kezdetekor. Ezután az álmodozó ember egyszer úgy érzi, hogy korábbi imádatának tárgya, álmai netovábbja egyszercsak egy borzalmas szörnyeteggé változott, aki bár ne is ismerne. Az összetört szív csak tovább mélyíti a magány érzését, é ha többször is megtörténik, vagy különösen érzékeny vagy, hamar kiéghetsz a boldogságkeresésben.

Gondolkoztál már azon, hogy miért olyan jó a kapcsolat kezdetekor, de aztán idővel miért halványul el?